Як краще зберігати сушіння з яблук на зиму?

Сушені яблука завжди слід зберігати у сухому, темному, прохолодному, провітрюваному приміщенні. У теплу пору року зберігати сушіння можна на балконі. Для цього пересипте яблука у пластикове цебро і зав'яжіть його марлею, складеною в 5-7 шарів.

Найкращою ємністю для зберігання сушіння є скляні банки з кришкою, що герметично закривається, полотняні мішки з щільної тканини і металеві контейнери з кришками. Дно і внутрішні стіни такого контейнера краще вистилати вощеним папером, щоб фрукти не стикалися з металом.

Умови зберігання сухофруктів Оптимальна температура зберігання зберігається в межах 5-15 °С. Підвищення температури знижує термін зберігання у 2 і більше разів. Освітленість. Прямі сонячні промені руйнують поживні речовини харчових продуктів, а тому зберігати сушіння потрібно в неосвітленому місці.

Зберігати родзинки, фініки та курагу в домашніх умовах слід за нормальної температури не вище 15 °C і за вологості трохи більше 70%. Дозволяється періодичний підйом температури до 20 °C. Сухофрукти не люблять вологу і тепло, тому вони повинні бути в сухому і досить прохолодному приміщенні.

loading
×