Як легко очистити м'якоть кокосу?

Відокремте м'якоть Якщо кокос не занадто твердий, просто проведіть ложкою, столовим ножем або викруткою між м'якоттю та шкаралупою. Намагайтеся проштовхнути інструмент якомога глибше, щоб відокремити м'якоть одним великим шматком. Від твердіших плодів зручніше обережно відрізати невеликі частини гострим ножем.

За допомогою ножа. Беремо кокос в руку, чистити його потрібно над тазиком чи мискою. На поверхні шкаралупи треба знайти тний шов, що з'єднує дві половинки. В іншій руці затискаємо великий ніж і починаємо постукувати їм по шву, рухаючись по всій його довжині.

Якщо кокос знайти складно, можна використати кокосову стружку. Натріть на терці м'якоть кокоса і залийте окропом так, щоб вода повністю покрила шар кокоса. Залишіть на півгодини для того, щоб м'якоть набрякла.

loading
×