Як можна сервірувати стіл?

Простий, лаконічний декор із використанням двох відтінків кольору. Для Нового року підійдуть, наприклад, білий та золотий. Весь посуд та аксесуари повинні бути однотонними. Розбавити кольорову гаму можна акцентно: мінімальний принт на серветках, ялинкові іграшки або свічники у колір декору, однотонні композиції на столі.

Ті прилади, які використовуються першими, лягають ближче до тарілки. І далі — по черговості страв. Зліва від тарілки укладають виделки, а праворуч – ножі та ложки. У запасі завжди варто мати кілька додаткових приладів на той випадок, якщо комусь із гостей знадобиться новий.

Накрити стіл – можна подумати, що це означає накрити чимось (наприклад скатертиною), а накрити на стіл – Принести страви. Насправді обидва варіанти означають підготувати стіл до їжі: розстелити скатертину, розставити посуд, страви з їжею. Отже, і перший і другий варіант будуть правильні.

loading
×