18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як можна використовувати крохмаль у побуті?
Крохмаль додають, щоб загуснути різні продукти та страви. Наприклад, він часто є в рецептах тіста для млинців, оладок та випічки, запіканок, фаршу, киселів, соусів, заварних кондитерських кремів, домашніх цукерок, мармеладу, гарячого шоколаду.
20 практичних способів використання крохмалю. Про таке ви й не здогадувалися!
- Помити вікна без розлучень. …
- Пополірувати столове срібло. …
- Забрати жирні плями. …
- Заспокоїти подразнену шкіру. …
- Позбутися неприємного запаху. …
- Накрохмалити одяг. …
- Відновити старі колоди карт. …
- Відновити зіпсований шкіряний виріб.
Картопляний крохмаль знайшов широке застосування у харчовій промисловості – при виготовленні випічки, кондитерських та ковбасних виробів. У кулінарії його використовують як загусник при приготуванні всіляких соусів, майонезу, кремів, киселів.