Як можна використовувати крохмаль у побуті?

Крохмаль додають, щоб загуснути різні продукти та страви. Наприклад, він часто є в рецептах тіста для млинців, оладок та випічки, запіканок, фаршу, киселів, соусів, заварних кондитерських кремів, домашніх цукерок, мармеладу, гарячого шоколаду.

20 практичних способів використання крохмалю. Про таке ви й не здогадувалися!

  1. Помити вікна без розлучень. …
  2. Пополірувати столове срібло. …
  3. Забрати жирні плями. …
  4. Заспокоїти подразнену шкіру. …
  5. Позбутися неприємного запаху. …
  6. Накрохмалити одяг. …
  7. Відновити старі колоди карт. …
  8. Відновити зіпсований шкіряний виріб.

Картопляний крохмаль знайшов широке застосування у харчовій промисловості – при виготовленні випічки, кондитерських та ковбасних виробів. У кулінарії його використовують як загусник при приготуванні всіляких соусів, майонезу, кремів, киселів.

loading
×