Як на смак риба зубатка?

Зубатка має злегка солодкуватий післясмак. М'ясо риби ніжне, цупке, практично без кісток.

М'ясо зубатки соковите, дуже смачне і ніжне, в ньому майже немає кісток, колір м'яса білий, консистенція щільна, смак трохи солодкуватий. Рибу можна готувати у різний спосіб: запікати, смажити, відварювати на пару, варити юшку. М'ясо має високу поживну цінність і добре засвоюється.

Хоча любителі стверджують, що м'ясо її дуже схоже на смак морського окуня – м'яке, ніжне, трохи солодке. Страви з риби рекомендується постійно мати на столі, це допоможе запобігти хворобам серця, щитовидкам та іншим серйозним хворобам.

Шкіра зубатки також їстівна, проте відсутність луски означає, що ця риба не є кошерною. Зубатку зазвичай смажать у клярі або на грилі, піддають холодному або гарячому копченні, готують на пару з овочами. Також зубатка є добрим інгредієнтом для рибного філе, котлет, запіканок, пирогів.

loading
×