Як надати смаку макаронам?

Найкращим поєднанням для макарон є овочі, а зовсім не м'ясо чи жирні соуси. Завдяки своїй низькій калорійності, високому вмісту клітковини, вітамінів та мікроелементів вони чудово доповнюють макаронні вироби. Саме з овочами вуглеводи, якими такі багаті макарони, Засвоюються набагато швидше.

Відповідні приправи для страв з макаронами.

  • Мускатний горіх
  • Орегано
  • Базилік
  • Кмин
  • Часник
  • Коріандр
  • Паприка
  • Перець червоний

Радимо класти сіль у воду до самих макарон. Правильна пропорція солі: 10 г на 1 літр води. Чим товщі обрані макаронитим довше вони варяться. Середній час приготування пасти – від 7 до 15 хвилин у воді, що вже закипіла.

loading
×