Як нарізати м'ясо?

Наступний етап: м'ясо потрібно нарізати поперек волокон тонкими пластинами, трохи більше 1,5 див товщиною. Для того, щоб пластини вийшли рівними та легше було різати, Філе можна підморозити. Пластини необхідно відбити, щоб розм'якшити. Але контролюйте власну силу: шматочок не повинен просвічувати наскрізь.

Не забувайте обов'язково відбивати свинину, коли готуєте шніцелі або відбивні. Але пам'ятайте, відбивати треба тільки через пакет, або харчову плівку, щоб не пошкоджувати структуру м'яса! Щоб під час смаження м'яса воно не втратило форму, краще зверху нанести ножем невеликі порізи.

Відбивна дуже схожа на шніцель і теж є пластиною м'яса, обов'язково відбитого перед приготуванням. Але для відбивний підходить практично будь-який шматок м'яса, в той час як для шніцелю категорично заборонено м'ясо з хрящиками чи прожилками.

loading
×