Як називається нарізка ковбаси?

Слайсер або скибка, електроніж, гастрономічна машина (slicer) – це пристрій для нарізки гастрономічних товарів (м'ясних та ковбасних виробів, овочів, сиру, хлібобулочних товарів) з певною товщиною (від 1 до 16 мм).

slice – тонкий зріз, шматок). Слайсер – це електромеханічне обладнання, яке дозволяє отримати нарізку будь-яких продуктів – від ковбас та м'ясних делікатесів до хліба та фруктів. У м'ясопереробному виробництві використовуються слайсери для нарізки соломкою та скибочками заданої товщини та/або ваги.

Для нарізки напівтвердих сортів та середньої м'якості (бонбель, хаварті, рокфор) використовують сирорізки, наприклад, струнні. Тільки спеціальною сирорізкою вдасться зробити ідеально тонкі скибочки. М'які сири (Брі, камамбер, ліваро) найкраще нарізаються ножами з «повітряними кишенями».

Кезекрайнер (нім. Käsekrainer) — австрійська сосиска зі свинячого фаршу грубого помелу з включеннями порізаного кубиками. сиру (Ементаль), що становлять у фарші 10-20%. Кезекрайнер зазвичай подають у гарячому вигляді нарізаним на маленькі шматочки з гірчицею або хріном.

loading
×