Як називається пристрій для нарізки ковбаси?

Ломтерізка – це функціональний кухонний інструмент. Кухонний ніж слайсер допоможе Вам нарізати ідеальні скибочки ковбас, сиру чи овочів.

Слайсер або скибка, електроніж, гастрономічна машина (slicer) – це пристрій для нарізки гастрономічних товарів (м'ясних та ковбасних виробів, овочів, сиру, хлібобулочних товарів) з певною товщиною (від 1 до 16 мм).

Слайсер – це електромеханічне обладнання, яке дозволяє отримати нарізку будь-яких продуктів – від ковбас та м'ясних делікатесів до хліба та фруктів.

Серед професійних гастрономічних ножів особливо необхідно виділити слайсер. ніж для тонкої нарізки. У процесі приготування страв він бере участь рідко, зате незамінний при оздобленні страви, при подачі на стіл ковбасної, м'ясної та інших. нарізок.

loading
×