Як називається сковорода із двома ручками?

Жарівня – Сковорода з двома ручками та широким дном, яка підходить як для духовки, так і для гасіння на плиті.

Відштовхуючись від потреб, вирішуйте, який сковорідкою буде зручніше користуватися: класичною, млинцевою, сотейником, жаровнею або вічком. Матеріал основи. Сковороди бувають чавунними, мідними, алюмінієвими, керамічними, з нержавіючої сталі, жароміцного скла.

По суті, сотейник – це і є Сковорода. З тією лише відмінністю, що він виконується з високими бортами, які можуть бути прямими або похилими. Призначений сотейник для смаження, гасіння, приготування найрізноманітніших соусів, його використовують для варіння, припускання, гасіння та пасерування.

Сковорідки можуть бути:

  • З тефлоновим покриттям. Тефлон досить стійкий до дії високих температур, кислот, лугів. …
  • З керамічним покриттям. …
  • З титановим, мармуровим чи гранітним покриттям. …
  • З емальованим покриттям.

Jun 8, 2018

loading
×