Як називаються сухі вина?

Bone-dry – «сухі як кістка», абсолютно сухі вина; як правило, це вина із вмістом цукру до 2 г/дм3; Off-dry – «несухими» називають напівсухі вина з невеликим залишковим цукром або навіть сухі, але з солодкими ароматами.Aug 31, 2020

Їдальні (або натуральні)

  • сухі винавина, Виготовлені шляхом повного зброджування сусла з залишковим вмістом цукру не більше 0,3% …
  • напівсухі (спирт – 8,5-15% про, цукор – 4-18 г / л);
  • напівсолодкі (спирт – 8,5-15% про, цукор – 18-45 г / л);
  • солодкі (спирт – 8,5-15% про, цукор – не менше 45 г / л).

На етикетках вин інших категорій, у тому числі контрольованих за походженням QbA, вказують рівень насолоди: сухе (trocken), напівсухе (halbtrocken, feinherb), солодке (süss).

Типи вин

  • їдальні вина – сухі, напівсухі, напівсолодкі;
  • десертні вина – напівсолодкі, солодкі (мускати, токаї, кагори), лікерні (мускати, токаї);
  • десертні міцні вина (портвейни, мадери та ін.).
loading
×