Як називаються турецькі солодощі з горіхами?

Кадаїф — оригінальна турецька насолода, яку готують із тонкої локшини з додаванням сиропу та горіхів. Ці казкові ласощі раніше були доступні лише султанам, а сьогодні його люблять не лише у східних країнах.

Якщо простіше, то це розрізаний рулет з найтоншого хмизу з рубаними горіхами всередині. Зверху полити рідким щербетом чи медом. Продається на ринках чи вуличних розпродажах.

Грильяж – східна насолода зі смажених горіхів з цукром.

Туррон – іспанський варіант білої нуги; відрізняється вмістом мигдалю, кількість якого в туроні має бути не менше ніж 50 %. Турецька нуга – Часто називають «турецьким медом» (ця назва іноді помилково відносять і до рахат-лукуму).

loading
×