Як називаються великі макарони?

Каннеллоні (італ. cannelloni) – це італійська паста (великі макарони) у вигляді трубочок діаметром приблизно 2-3 см і довжиною близько 10 см. May 3, 2012

Конкільйони (Conchiglioni) – паста, що нагадує формою великі мушлі. У перекладі з італійської "раковина молюска". Їх можна фарширувати та готувати з соусом.

Макарони різної конфігурації

  • Казеречче – ріжки.
  • Фарфалете – форма метелика.
  • Джемеллі – джгути з порожніми кінцями або тонкі спіральки.
  • Conchiglie – конкільє – черепашки.
  • Ньоккі або кавателлі -черепашки гофровані.
  • Конкільєтте – невеликі черепашки.
  • Conchiglioni – конкільйони – великі черепашки).
  • Кампанелле – дзвіночки.

Каннеллоні – це макарони (паста) у формі порожнистих трубочок досить великого діаметру, які заповнюються різними начинками. Сьогодні ми готуватимемо каннелоні з соусом бешамель та начинкою з рикотти та шпинату.

loading
×