Як не зіпсувати пюре?

Після тривалих та численних експериментів розроблено таку технологію:

  1. Викладене на сковорідку для розігріву пюре необхідно ПОВНІСТТЮ пром'яти вилкою, т. …
  2. Додати трохи (1-3 ст. …
  3. Те, що вийде в результаті, буде вже трохи схоже на пюре. …
  4. Тепер увесь час заважаємо.

Так, при повному розварюванні картоплі, наприклад, при приготуванні пюре відбувається руйнування харчових волокон під термічним та механічним впливом. У зв'язку з цим картопляне пюре має високий глікемічний індекс, отже, при однаковому розмірі порції найбільше вплине рівень цукру в крові.

Найголовніший секрет – не додавайте в гаряче картопляне пюре холодне молоко. Пюре стане сірим або синім, а нам потрібно досягти теплого жовтого кольору. Молоко потрібно просто підігріти, але не кип'ятити, інакше смак буде насичено молочним, чого для пюре зовсім не потрібно.

loading
×