Як обсмажити каву в мікрохвильовій печі?

Як обсмажити кавові зерна в мікрохвильовці Тепер все змінилося. І ми спробуємо поділитися з вами, як обсмажити каву в зернах цього дива техніки. Насправді все дуже просто: сиплеш каву на тарілку (не металеву) і ставиш на 3-4 хвилини на максимальній потужності.

Смажити зерна потрібно при температурі 250 градусів. Приблизно від 10 до 25 хвилин. Залежить від нагрівання посуду, кількості кава, сорти кавових зерен та ін Внаслідок обсмажування відбувається втрата вологи, зерна висушуються і темніють.

Основна мета комерційної обсмажування: зберегти стабільність смаку. А для цього обсмажити зерно максимально довго, щоб усі смакові особливості того чи іншого регіону стерлися, залишивши темний колір та звичну багатьом кавову гіркоту.

Фахівці рекомендують додати до зерен кардамон, гвоздику, аніс або корицю. Це дозволить наповнити недостатній смак і аромат – напій стане не таким прісним. При цьому інтенсивніша обсмажування сприяє ще більшому розкриттю залишкових якостей, пише Kofechay.

loading
×