19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як описати макаруни?
Макарон (Macaron, в ідеалі це слово не схиляється) – десерт французький. Невелике та легке печиво-безе з м'якою начинкою та сухуватою хрусткою скоринкою; воно круглої форми і складається із двох половинок, з'єднаних кремом.
У письмовому вигляді найточніше буде термін «macaronsпросто тому, що саме так називають печива на батьківщині їх створення. У промові, якщо мається на увазі множина, можуть використовуватися і «макаруни», та «макаронс». В однині ж найбільш правильним має бути «макарон».
Смаки макарунс
- Ванільні макаронс Класичне поєднання білого шоколаду та ванілі.
- Банан-шоколад Бездоганне поєднання стиглого банана та бельгійського шоколаду.
- Лимонні макарони.
- Макаруни з ананасом.
- Вишневі макаруни …
- Шоколадні макаруни …
- Макаруни з м'ятою.
- Макаруни снікерс