Як описати макаруни?

Макарон (Macaron, в ідеалі це слово не схиляється) – десерт французький. Невелике та легке печиво-безе з м'якою начинкою та сухуватою хрусткою скоринкою; воно круглої форми і складається із двох половинок, з'єднаних кремом.

У письмовому вигляді найточніше буде термін «macaronsпросто тому, що саме так називають печива на батьківщині їх створення. У промові, якщо мається на увазі множина, можуть використовуватися і «макаруни», та «макаронс». В однині ж найбільш правильним має бути «макарон».

Смаки макарунс

  • Ванільні макаронс Класичне поєднання білого шоколаду та ванілі.
  • Банан-шоколад Бездоганне поєднання стиглого банана та бельгійського шоколаду.
  • Лимонні макарони.
  • Макаруни з ананасом.
  • Вишневі макаруни
  • Шоколадні макаруни
  • Макаруни з м'ятою.
  • Макаруни снікерс
loading
×