Як остудити бісквіт, щоб він не впав?

Щоб бісквіт не опал, його остуджують у формах. Потім перевертають на решітку, таким чином бісквіт поступово остуджується з усіх боків. Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна загорнути у харчову плівку та відправити в холодильник на ніч.

Усередині духовки залишаємо корж не довше, ніж 15-20 хвилин. Інакше високий шанс зіпсувати десерт. В рівній мірі він може пересохнути, так і розмокнути від конденсату.

Єдиним вірним рішенням буде відправити корж разом із формою на ґрати дном догори. Якщо у вас немає решіткиВи можете використовувати склянки або чашки. Такий прийом створить циркуляцію повітря, що допоможе уникнути появи конденсату та розмокання коржа. Перед оформленням бісквіт повинен відпочити.

Охолоджувати випічку при кімнатній температурі. Після духовки поставте бісквіт прямо у формі на решітку. Зачекайте 10 хвилин, пройдіть ножем по краю виробу і переверніть форму вгору дном на ґрати. Зніміть форму та пергамент, залиште бісквіт до повного остигання.

loading
×