Як отримують д Маннозу?

D-манноза – простий моносахарид, ізомер глюкози, який зазвичай надходить в організм з рослинною їжею (фрукти та ягоди), а також синтезується в ньому самостійно (продукується клітинами епітелію).

D- манноза – це простий цукор, який можна використовувати для лікування або запобігання 90% або більше інфекційних захворювань сечових шляхів, спричинених бактеріями E. coli.

Виводиться з організму у незмінному вигляді разом із сечею. Маннозаміститься у журавлинах, персиках, манго, цитрусових, лохини, аґрусі, яблуках, смородині, помідорах, кукурудзі, капусті, броколі, баклажанах, алое віра і навіть у деяких їстівних грибах (шиїтаке, лисички).

допомагає зв'язувати та блокувати лектини; сприятливо впливає на роботу серця та судин; гальмує втрати білка та відновлює їх абсорбцію кишечником; захищає кровоносну систему від захворювань та нормалізує рівень цукру.

loading
×