Як перевірити на готовність курячі крильця?

Щоб перевірити готовність продукту, потрібно дістати з бульйону одне крильце, розрізати його на суглобі і перевірити, чи не виділяється всередині кров.. Якщо кров відсутня, то м'ясо зварилося. Якщо ви варите курячі крила для супу, то потрібно 40-45 хвилин.7 Dec 2020

Переконавшись, що немає пір'я, ми розділяємо ножем куряче крильце на три частини. Потрібно притиснути лезо до кістки та акуратно розрізати кілька сухожиль. Зовні частини можуть нагадувати чупа-чупс, оскільки м'ясо закріплене одному кінці кістки. "Коли крильця готові, Кістку можна видалити, на ній практично не буде м'яса».

Достатньо промаринувати м'ясо протягом чверті години. Паралельно з цим ми розігріваємо на 180 градусах духовку, а деко встеляємо пергаментним папером. Замариновані крила перекладаємо на лист і поміщаємо в духовку. Запікатимемо протягом 55–60 хвилин.

Смажимо спочатку на одному боці. Кришка зачинена, вогонь маленький. Смажимо до золотистої скоринки. Перевертаємо, смажимо з іншого боку під кришкою 8-10 хвилин на маленькому вогні.

loading
×