Як підігріти булочки?
Помістіть випічку в мікрохвильову піч, увімкніть на 50% потужності і нагрівайте короткими періодами до 10 секунд за один раз, поки хліб або булочки добре не прогріються.. Пам'ятайте, що мікрохвильова піч дає нерівномірне нагрівання, а тому дайте виробам пару хвилин постояти, щоб тепло перерозподілилося.Feb 1, 2022
Щоб хліб став м'яким, загорніть його у фольгу та нагрівайте при 200 ºС. Якщо випічка трохи підсохла, але не підходить для мікрохвильової печі, загорніть її спочатку в сухий паперовий рушник, а потім у вологий; потім оберніть фольгою. Усього 10-15 хвилин при 200 ºС одночасно розігріють і розм'якшують випічку.
Готові булочкиособливо якщо ви все-таки використовуєте куплені в магазині, обов'язково потрібно підігріти, перш ніж збирати з ними хоч–дог: це можна зробити в мікрохвильовій печі, але ще приємніше злегка обсмажити булку з боків на грилі або на сковороді, трохи змастивши її вершковим маслом.
Черствий хліб можна реанімувати у духовці. Для того, щоб розм'якшити хліб у духовці, потрібно нарізати такі самі невеликі шматочки, як і для мікрохвильової печі. Потім обгорнути їх змоченим у воді паперовим рушником і помістити в духовку, розігріту до 180 градусів. Достатньо 2-3 хвилин, щоб хліб знову став м'яким.