Як пити журавлинний морс при застуді?

Як приготувати Залити окропом, розмішати. Поставити на плиту і довести до кипіння (не кип'ятити!!!) накрити кришкою і дати настоятися,поки ягода не осяде. Пити в гарячому, теплому та охололому вигляді.Sep 5, 2019

Журавлина, з якої готується морсмістить величезну кількість вітаміну С, потреба в якому при застуді зростає у рази. Крім того, аскорбінова кислота сприяє полегшенню симптомів жару та природним чином знижує високу температуру.

Якщо у вас біль у горлі, необхідно виключити смажене, солоне, кисле, гостре. Яскраві смаки дратують запалене горло, викликають біль, до того ж від смаженого часто відбувається набряк слизової оболонки. Щодо напоїв, то не можна пити кислі соки, газування, журавлинний морснадто гаряче пиття.

Розморозити журавлину При розморожуванні головне не опускати її в гарячу воду відразу. Ідеально – залишити ягоди в тарілці при кімнатній температурі до розморожування. Так вони збережуть свій смак. Окропом заливати можна вже розморожені ягоди.

loading
×