Як почистити та посмажити гриби?

Відразу після зрізання гриба потрібно його очистити від дрібного сміття, хвої, листків. При виявленні черв'яків та комах необхідно зрізати поїдену частину гриба. Решту чищення краще робити вдома, але робити це потрібно відразу після повернення з лісу, у крайньому випадку їх можна зберігати трохи більше 24 годин.

1:293:05Suggested clip 59 secondsяк мити, чистити та замочувати в солоній воді гриби з лісуYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Шеф нашої школи Володимир розповів нам про те, що гриби мити зовсім НЕ потрібно. А також не потрібно заливати їх водою і залишати на 30 хвилин, щоб весь бруд осів на дно. В такому випадку гриби набирають багато вологи та їх складніше смажити. Тобто якщо ви збираєтеся відварювати або гасити, то так робити можна.

loading
×