19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як поділити листя?
Надрізаємо качан капусти, встромляємо в нього вилку або ніж для зручності, і кладемо повністю в киплячу воду. Через 7-8 хвилин виймаємо, знімаємо 10-12 листя вже збланшованої капусти. Потім занурюємо знову на той самий час.
Вирізати качан і відварити весь качан у воді.Рецепт приготування капусти для голубців
- З капусти зняти верхні ушкоджені листя. …
- Опускаємо капусту у велику каструлю з киплячою підсоленою водою. …
- Відділилися листя ще трохи варимо у воді (1-2 хвилини) та викладаємо в іншу ємність. …
- Охолоджуємо капустяні листя.
Готуємо розсіл: воду змішуємо з цукром та сіллю, доводимо до кипіння. Підготовлені листя капусти заливаємо гарячим розсолом, закочуємо. Охолоджуємо та зберігаємо в прохолодному місці. Перед приготуванням листя капусти можна вимочити у холодній воді, щоб прибрати зайву сіль.