Як поділити листя?

Надрізаємо качан капусти, встромляємо в нього вилку або ніж для зручності, і кладемо повністю в киплячу воду. Через 7-8 хвилин виймаємо, знімаємо 10-12 листя вже збланшованої капусти. Потім занурюємо знову на той самий час.

Вирізати качан і відварити весь качан у воді.Рецепт приготування капусти для голубців

  1. З капусти зняти верхні ушкоджені листя. …
  2. Опускаємо капусту у велику каструлю з киплячою підсоленою водою. …
  3. Відділилися листя ще трохи варимо у воді (1-2 хвилини) та викладаємо в іншу ємність. …
  4. Охолоджуємо капустяні листя.

Готуємо розсіл: воду змішуємо з цукром та сіллю, доводимо до кипіння. Підготовлені листя капусти заливаємо гарячим розсолом, закочуємо. Охолоджуємо та зберігаємо в прохолодному місці. Перед приготуванням листя капусти можна вимочити у холодній воді, щоб прибрати зайву сіль.

loading
×