Як подрібнити горіхи без кавомолки?

Якщо деякі шматочки таки ще великі, їх можна порубати ножем. При подрібненні качалкою шматочки в будь-якому випадку буду більше, ніж при подрібненні кавомолкою. Якщо ж потрібно отримати арахісову або мигдальну пасту для марципана, то краще скористатися м'ясорубкою.

Якщо подрібнювати в блендері – є ризик, що в процесі горішки розлетяться по всій кухні, в часнодавці тиснути – силища потрібна, а на тертці терти – це може тільки віртуоз! Мій спосіб хороший тим, що посуд залишається чистим, а горішки за лічені секунди подрібнені. Отже, беремо горіхи (грецькі, фундук і таке інше).

Мигдаль містить багато жиру, тому молоть його в комбайні або блендері треба швидко, додавши трохи борошна чи крохмалю, які вберуть жир, – це дозволить як можна дрібніше змолоти мигдаль.

Подрібнити сухофрукти можна за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. У першому варіанті можна контролювати розмір шматочків, за бажання залишивши їх не надто маленькими. 4. Горіхи при необхідності очистити та подрібнити качалкою або маточкою від ступки.

loading
×