Як покращити смак креветок?
Можна також витримати їх у спеціальному відварі чи соусі, наприклад, додати у гарячу воду лавровий лист, сік половини лимона, пару гвоздик та чорний перець. Крім того, смакові якості креветок можна покращити за допомогою часнику та гвоздики.
Для поліпшення смаку у воду для варіння креветок додають спеції та прянощі. Добре підходять лавровий лист, чорний перець, імбир, часник, лимон та свіжа зелень. Креветки краще класти тільки в киплячу воду, інакше всі цінні речовини та вітаміни перейдуть у відвар.
Коріандр та кріп, запашний перець та лавр подарують морепродуктам апетитний, пряний аромат, а морська сіль та гострий перець підкреслять природний смак і зроблять його більш вираженим. Просто додайте приправу при закипанні води: пакетика вистачає на кілограм морепродуктів