Як пом'якшити тверде сало?

Як зробити сало м'яким в домашніх умовах Наріжте 1 кг сала великими шматками, залийте літром води та проваріть 3 хвилини. Додайте у воду 4,5 ст. л. солі та залиште в ній сало на 12:00.

Що робити з жорстким салом Такий продукт потрібно добре промити, а потім залити холодною водою. Каструлю з салом ставимо на плиту та варимо ще 10 хвилин після закипання води. Потім відварене сало залишиться тільки пропустити через м'ясорубку разом із часником та чорним перцем (це за бажанням).

Деякі господині відварюють сало в лушпиння цибулі і замочують у підсоленій воді, щоб пом'якшити продукт, але досвід показує, що танути в роті таке сало все одно не буде. Найкраще з жорсткого сала зробити закуску, ніж намагатися розм'якшити його. Така «замазка» вам сподобається, якщо ви любите гострі страви з часником.

loading
×