Як порахувати калорії в блюді?

загальна калорійність страви * 100/вага страви = калорійність в 100 р. Як і працює з прикладу таблиці: 2 318,05 * 100 / 1 345 = 172,3. У 100 г салату олів'є, приготовленого у точній відповідності до рецепту, 172,3 ккал.Dec 17, 2017

Крупи значно вбирають рідину (воду, молоко) – до 3-х разів! Калорійність готової каші вважається як середньозважена величина (вода – 0 ккал, молоко – 60 ккал).

Якщо ви хочете рахувати калорії правильно, враховуйте вагу сухого продукту, оскільки саме він зазначений у всіх базових таблицях. Якщо цей варіант не для вас і ви їсте готові страви, тоді зважуйте саме готовий. продукт. Завжди рахуйте однаково, не варто одна страва рахувати в готовому вигляді, а інше – в сиром.

Формула розрахунку калорійності Виглядає вона так: В г страви = А калорій; 100 г = Х ккал. Кількість ккал у 100 грамах = А х 100: Ст.

loading
×