Як посмажити рибу на решітці, щоб вона не прилипала?

Щоб риба не прилипала до ґрат, гриль потрібно очистити за всіма правилами: нагріти, протерти серветкою, змоченою в невеликій кількості олії, і обсушити паперовим рушником. Нові ґрати бажано «оновити» перед використанням — потримати над вогнем, щоб вони обгоріли.

Для того, щоб продукти менші прилипали, перед готуванням грати потрібно змастити олією або жиром. Робити це краще, коли грати добре нагріється. Для змащування можна використовувати шматок сала. Або візьміть паперовий рушник або серветку.

Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин. Завдяки паніровці шматочки риби теж зберігають свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м'яса в борошні або сухарях.

loading
×