Як повернути свіжість булочкам?

Розігрій духовку до 100-120 градусів. Намочи кухонний рушник у теплій воді і добре відіжми його. Оберни випічку, яка почала черствіти у вологий рушник і відправляй у жарову шафу. Після закінчення 5-7 хвилин витягай і радуйся результату: булочки і хліб абсолютно свіжі, м'які та запашні!

Як тверді пиріжки зробити м'якими Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою. Змішати молоко та воду в пропорції 50 на 50, обмазати готові черстві пиріжки і поставити в духовку при 220 ° С на 5 хв.

Черствий хліб можна реанімувати у духовці. Для того, щоб розм'якшити хліб у духовці, потрібно нарізати такі самі невеликі шматочки, як і для мікрохвильової печі. Потім обгорнути їх змоченим у воді паперовим рушником і помістити в духовку, розігріту до 180 градусів. Достатньо 2-3 хвилин, щоб хліб знову став м'яким.

loading
×