Як позбутися бульбашок в Ізомальті?

Як цього уникнути? Якщо пройтися пальником зверху. Пухирці зникнуть і виріб буде прозорим, якщо, звичайно, без діоксиду. Це через перепад температури.

А тепер моє улюблене – фантазійний декор для торта та десертів. Знову нагріваємо ізомальт на повільному вогні до розчинення. Додаємо потрібний колір. Не лякайтеся, якщо суміш почне пузиритися – це нормальна реакція ізомальту на барвник.

Льодяники з ізомальту

  1. Розігріваємо ізомальт у сотейнику з товстим дном.
  2. Кип'ятимо 2 хвилини, щоб ізомальт став повністю прозорим. …
  3. Після того, як розтопили ізомальт, Чекаємо робочої температури – 130-140 ° С.
  4. Набираємо масу ложкою та виливаємо на силіконовий килимок.

Щоб правильно розтопити ізомальт для льодяників знадобиться каструля з товстим дном. Насипте в неї цукрозамінник і барвник, якщо використовуєте сухий і поставте на маленький вогонь. Постійно помішуючи, доведіть ізомальт до кипіння і одразу ж зніміть з вогню.

loading
×