Як правильно чистити та смажити лисички?

лисички чистять акуратно, так як це досить тендітні гриби; – приділіть особливу увагу «жабрам» під капелюшком. Там може накопичитися бруд, який також необхідно очистити перед смаженням; — очищені гриби одразу переробляйте далі.

Гриби краще не митиякщо вони візуально чисті І відповідь не терпить заперечень: «Перед смаженням і засушуванням благородних грибів все, що вам потрібно зробити це протерти гриби вологою тканиною або швидко прополоскати.

Свіжі лисички після закипання потрібно варити:

  1. для супу – 15-20 хвилин;
  2. перед маринуванням – 20-25 хвилин;
  3. перед заморожуванням – 15-20 хвилин;
  4. перед жаркою – 5-10 хвилин (хоча лисички відварюють рідко).

2 Jul 2020

0:009:15Suggested clip 28 secondsЯк ЛЕГКО почистити ЛИСИЧКИ і правильно СМАЖИТИ #грибиYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

loading
×