Як правильно додавати у випічку шафран?

Перед тим як додати шафран до випічцідайте йому настоятися в алкоголі Смак шафрану найкраще проявляється, якщо пряність розчиниться в алкоголі та цукрі. Використовуючи суміш шафрану і спирту при випічці, ви покращите аромат тістечок і булочок.

Шафран – Це одна з найпопулярніших приправ в Іспанії, особливо до більшості страв з рису. Шафран надає стравам дуже характерного червоного кольору. Його можна додавати у десерти, у макарони, він добре підходить і до м'яса, і до риби, але найчастіше в Іспанії шафран кладуть у паелью.

Можна придбати мелений шафран, готовий до вживання, який достатньо розчинити і додати до соусу або бульйону. Його можна розчинити у кількох столових ложках теплої води, якщо вам буде зручніше.

loading
×