Як правильно їсти цукати?

Цукати використовуються як начинка в бісквітне, кексове, здобне, пісочне, дріжджове тісто і як окремий елемент декору для прикраси тортів, тістечок, печива, рулетів, слоїв. Для десертів використовується як начинка та декор одночасно. Енергетична цінність (калорійність) цукатів складає 216,4 ккал.

Скільки можна з'їдати цукатів на добу, щоб не нашкодити своєму організму і не погладшати? Кількість калорій під час дієти, як правило, становить близько 1400. За такої норми дозволяйте собі не більше 50 грамів цукатів в день.

Топ-8 самих корисних сухофруктів

  • Вишня Цієї осені вихуйте в собі корисну звичку щодня з'їдати жменю сушеної (в'яленої) вишні або додавати її до гарячих напоїв та інших страв. …
  • Курага Цукрова курага – це концентрат клітковини, заліза, калію, вітамінів С та А.
  • Манго …
  • Чорниця …
  • Яблука …
  • Чорнослив …
  • Інжир …
  • Родзинки
loading
×