Як правильно їсти фруктовий дракон?

Найчастіше її їдять такими способами:

  1. розрізають уздовж навпіл та їдять м'якоть ложкою;
  2. розрізають уздовж навпіл, ложкою обережно виймають м'якоть і ріжуть на шматочки;
  3. розрізають уздовж навпіл, а потім разом із шкіркою ріжуть на частини;
  4. важливо пам'ятати, що шкірка питахайї неїстівна;
  5. краще фрукт є охолодженим.

19-Jul-2021

У плоді багато кальцію і вітаміну групи С, а невелике чорне насіння фрукта є невичерпним джерелом Омега-3. ще одна незаперечна гідність пітахай полягає в тому, вона позитивно впливає на серцевий м'яз, а також нормалізує функції кишечника і шлунка.

Як розрізати та чистити питахайю Візьміть стиглий плід та розріжте його вздовж на дві частини гострим ножем. Після цього м'якоть можна просто їсти ложкою. Або кожну половину розділіть на кілька частин і акуратно відокремте шкірку. Вона легко знімається руками.

loading
×