Як правильно їсти хамон?

Крім того, в ньому багато заліза та вітамінів, а протеїнів навіть більше, ніж у яловичині. Щоправда, дієтологи все одно рекомендують з'їдати не більше 300 г хамона на тиждень, замінюючи їм м'ясо.

Не варто забувати, що хамон найкраще нарізати безпосередньо перед вживанням. Далі широким ножем знімається шкіра та зайвий жир жовтого кольору (залишки цього жиру можуть вплинути смак м'яса) до появи м'яса. Жир при цьому ми не викидаємо, він стане нам у нагоді згодом.

Цей продукт краще нарізати тонкими смужками та подавати на стіл разом із динею чи інжиром; Хамон краще розкриває свій смак у поєднанні з динею, авокадо, грушею, хурмою, огірком, помідором та оливками.

loading
×