19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно їсти копчену рибу?
Для цього рибу лівою рукою утримують за кінець хвоста, а правою надривають шкіру з одного боку риби на початку черевного плавця у поперечному напрямку. Потім вся шкіра з цього боку легко знімається у бік голови. Так само знімають шкіру і з іншого боку риби.
Всупереч усталеним стереотипам копчена риба відмінний дієтичний продукт, який нормалізує роботу серця, мозку та органів травлення. Ну і, звичайно, будь-яка рибка зміцнює кістки та м'язи. Копчену рибу рекомендується додавати до раціону хоча б раз на тиждень.
Для цього є два найпростіші способи.
- 1 спосіб: Розрізати рибу вздовж спини гострим ножем. Зняти ножем шкуру. Відокремити від кісток м'якоть. Нарізати тонкими шматочками. …
- 2 спосіб: Розрізати рибу вздовж спини гострим ножем. Зняти ножем шкуру. Відокремити від кісток м'якоть.
Як їсти рибу?
- Рибу їжте за допомогою ножа та спеціально призначеної для цього вилки. У жодному разі не використовуйте дві вилки. …
- Спочатку видаліть плавці. Потім розріжте її вздовж лінії хребта і спробуйте зняти зверху шкірку. …
- Не поспішаючи відокремте м'ясо від кісток.