Як правильно їсти копчену рибу?

Для цього рибу лівою рукою утримують за кінець хвоста, а правою надривають шкіру з одного боку риби на початку черевного плавця у поперечному напрямку. Потім вся шкіра з цього боку легко знімається у бік голови. Так само знімають шкіру і з іншого боку риби.

Всупереч усталеним стереотипам копчена риба відмінний дієтичний продукт, який нормалізує роботу серця, мозку та органів травлення. Ну і, звичайно, будь-яка рибка зміцнює кістки та м'язи. Копчену рибу рекомендується додавати до раціону хоча б раз на тиждень.

Для цього є два найпростіші способи.

  1. 1 спосіб: Розрізати рибу вздовж спини гострим ножем. Зняти ножем шкуру. Відокремити від кісток м'якоть. Нарізати тонкими шматочками. …
  2. 2 спосіб: Розрізати рибу вздовж спини гострим ножем. Зняти ножем шкуру. Відокремити від кісток м'якоть.

Як їсти рибу?

  1. Рибу їжте за допомогою ножа та спеціально призначеної для цього вилки. У жодному разі не використовуйте дві вилки. …
  2. Спочатку видаліть плавці. Потім розріжте її вздовж лінії хребта і спробуйте зняти зверху шкірку. …
  3. Не поспішаючи відокремте м'ясо від кісток.
loading
×