Як правильно їсти макадамію?

Подрібнені горіхи йдуть на посипання десертів, салатів, страв із морепродуктів. Завдяки ніжному, солодкому смаку макадамія буде доречна до м'ясних та рибних страв. Дрібка тертого горіха, підсипана в каву, надасть йому витонченості та оригінальності. Плоди поєднуються з вином та сиром.

Через те, що шкаралупа Макадамії дуже міцна і її просто так не розколоти, спеціальною машиною робить проріз у шкаралупі для зручності розкриття горіха.

Але що робити, якщо ключа ні? Найпростішим і найзручнішим інструментом буде коротка плоска викрутка з широким шліцем. Вставляємо викрутку в проріз і провертаємо. З тим самим успіхом можна виконати цю операцію консервним ножем, хоча це трохи травмонебезпечніше.

Шкаралупа горіхів Макадамія може використовуватися як мульча та добриво. Подрібнені шкаралупки можна, можливо використовувати як мульчу, яка допоможе зберігати вологість землі та обмежити зростання бур'янів.

loading
×