19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно їсти полин?
Настій полину знищує гнійні мікроорганізми, допомагає при недостатньому виділенні жовчі, млявості травлення, відчутті переповненості шлунка, здуттях і газах, жовчнокам'яній хворобі, при жовтяниці, піску та камінні в нирках, активізує кровообіг і покращує обмін речовин.
При гастриті або виразці шлунка полин заварюють як чай чи просто жують листя і проковтують слину. Якщо робити це постійно, то біль припиниться. Трава полин – Дуже добрий засіб від ран.
Як приймати, курс прийому та дозування Настій приймають внутрішньо у теплому вигляді по 1/4 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди. Курс лікування 20-25 днів. Перед застосуванням настій рекомендується збовтувати.