Як правильно їсти полин?

Настій полину знищує гнійні мікроорганізми, допомагає при недостатньому виділенні жовчі, млявості травлення, відчутті переповненості шлунка, здуттях і газах, жовчнокам'яній хворобі, при жовтяниці, піску та камінні в нирках, активізує кровообіг і покращує обмін речовин.

При гастриті або виразці шлунка полин заварюють як чай чи просто жують листя і проковтують слину. Якщо робити це постійно, то біль припиниться. Трава полин – Дуже добрий засіб від ран.

Як приймати, курс прийому та дозування Настій приймають внутрішньо у теплому вигляді по 1/4 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди. Курс лікування 20-25 днів. Перед застосуванням настій рекомендується збовтувати.

loading
×