Як правильно їсти в'єтнамську їжу?
Їдять Фо паличками та ложкою. Готують Фо у кафе та ресторанах, а також просто на вулиці у каструлях на вугіллі. Прості вуличні забігайлівки з маленькими пластиковими стільцями та столиками майже така ж впізнавана картинка В'єтнаму, як в'єтнамська трикутний капелюх.
Локшину і м'ясо їдять паличками, бульйон, що залишився, вичерпують ложкою. Фо бо дуже ситний суп, що замінює і перше, і друге. Також в'єтнамці нерідко їдять його на сніданок або вечерю, тому фо бо можна вважати універсальною і недорогою стравою азіатської кухні.
Локшини не повинно бути надто багато в тарілці, інакше є шанс не встигнути її з'їсти до того, як вона розвариться. З цієї ж причини не потрібно розлючено перемішувати фо, тонка локшина може порватися. Локшину їдять паличками. Допустимо відкласти трохи локшини в ложку, зачерпнути бульйон і з'їсти разом.