Як правильно їсти вонголе?

Найкраще до вонголі застосовні італійські рецепти – з ними готують пасту (класика – спагетті алла) вонголі), піцу, соуси, додають у рибний суп. Є вонголі сирими категорично не рекомендується в основному через їх дике походження.

По-перше, вам пощастило, по-друге, непогано б почистити вонголі, інакше коли ви почнете їсти пасту, у вас на зубах хрумтітиме пісок. Щоб очистити вонголе, помістіть їх в каструлю з підсоленою водою приблизно на годину, після чого воду злийте, залийте мушлі новою водою і добре перемішайте.

Важливо попередньо правильно розморозити вонголі – Залишити упаковку черепашок на нижній полиці холодильника. Через кілька годин дістати та промити під проточною водою.

loading
×