Як правильно мити руколу?

1. Перед використанням залийте руколу підсоленою водою, через 20-30 хвилин злийте цю воду і промийте листя під чистою, проточною водою. Обов'язково просушіть руколу паперовими рушниками. 2.

Зовсім позбутися гіркоти руколи не вийде, але пом'якшити її смак можна, можливо. Ось кілька способів: залийте траву підсоленою водою на 20-30 хвилин, потім промийте в холодній воді і підсушіть. ошпарьте окропом і одразу ж промийте у дуже холодній воді.

Рукола окислюється від зіткнення з металом, тому її не можна різати ножем і використовувати для подачі салатів з руколою металеві тарілки, страви та салатниці.

Якщо салатне листя упаковане, на упаковці цілком може бути написано: «Не потрібно мити»- І це чиста правда. Але якщо салат все ж потрібно мити, то мийте в наповненій раковині, використовуючи дуже холодну воду. А для сушіння купіть спеціальний пристрій з центрифугою, воно так і називається: «Центрифуга для салатів».

loading
×