Як правильно моти чи сечі?

Моті (сечі) – японська насолода у вигляді колобка або коржика, виготовлена ​​з рисового тіста. Це абсолютно особливі солодощі, які відрізняються від звичних нам західних десертів. Їх можна назвати найстарішими японськими десертами.

Моті робиться з потовченого в пасту клейкого рису, особливо відомого з давніх-давен сорту мотигоме, який при довгому товченні і змочуванні набуває солодкого смаку. Також так називаються круглі коржики, які готують з цього тесту Традиційний процес створення таких коржів називається мотицуки.

Сечі – це невеликі солодкі японські рисові кекси. Їх прийнято подавати, як новорічні ласощі. Їх розрізають на невеликі частини та ділять між усіма членами сім'ї з побажаннями здоров'я та щастя. Це справді, не схоже, на жоден десерт із розряду тих, що ми звикли.

Опис Ніжний китайський рисовий десерт із соком ананасу та со смаком ароматного ананасу. Без доданого цукру. Моті (mochi, сечі) тістечко – традиційні китайські солодощі на основі рису.

loading
×