19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Як правильно називається білий цукор?
Сахароза виходить в основному з цукрових буряків і стебел цукрової тростини. У природі в невеликих кількостях цей цукор також міститься у фруктах, хоча фруктоза є домінуючим фруктовим цукром.Aug 7, 2019
Цукром в побуті називають цукрозу. Цей харчовий продукт може бути очеретяного або бурякового походження. Існує кілька типів цукру, які розрізняються за технологією виготовлення та нюансами складу. Увага!
Випускаються такі види цукру:
- цукор білий;
- шматковий цукор (Пресований або відлитий у формі);
- цукрова пудра;
- цукор-кандис;
- сироп – водний розчин цукру;
- У минулому випускався у формі цукрової голови.
Білий цукор – це хімічний елемент, який одержують із цукрових буряків або цукрового тростини шляхом очищення та переробки.