Як правильно пасерувати цибулю?
Щоб перешкодити цьому, нарізаний цибуля і коріння нагрівають у неглибокому широкому посуді шаром не більше 5-6 см з невеликою (15-20% від їх ваги) кількістю жиру. Для рівномірності нагрівання, а також для того, щоб кожен шматочок був постійно покритий жиром, овочі періодично перемішують. Oct 5, 2010
Сам процес пасерівки виглядає так: розігріти сковорідку до 120 градусів, потім наполовину зменшити вогонь, висипати цибуля, просмажувати та перемішувати 2-3 хвилини, а потім додати моркву, перемішати. Загальний час пасерівки зазвичай займає 10-15 хвилин.
Пасерування – це спосіб приготування, при якому овочі злегка обсмажуються у сковороді на олії, до напівготовності. Пасерований цибуля у готовому вигляді має бути напівпрозорим, можливо з легким золотистим відтінком.
Пасерувати – Кулінарний термін, яким позначають процес обсмажування овочів або борошна. Це проміжний етап у приготуванні супів та пюре. Вона допомагає зберегти смак та користь овочів, щоб передати їх готовій страві.