Як правильно пити Бароло?

Солодке вино поєднується з фруктами, сирами, десертами та випічкою, а також з легкими салатами. Не підійдуть до нього гострі, пряні чи кислі страви, а також горіхи.

Пийте вино повільно, насолоджуючись кожним ковтком, перекочуйте вино в роті. Перед кожним новим ковтком провертайте вино у келиху насичуючи киснем. Біле вино ідеально пити дуже маленькими ковтками і дайте смаку осісти на рецепторах.

Основною відмінністю Бароло від Барбареско є м'якіші таніни останнього, що роблять його більш доброзичливим при вживанні в молодому віці. Барбареско відрізняє багатий пряний букет і парфумована насолода в ароматі. Його вважають більш елегантним із двох знаменитих вин регіону.

loading
×