Як правильно пити Джагермейстер?

Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх потрібно залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити Jägermeister з льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури.12-Nov-2017

«Вайлдмейстер" можна, можливо пити так само, як німецький «Егермейстер». Класичний спосіб – помістити пляшку з лікером на 2-3 години в морозильник, там же охолодити шоти – невеликі горілочки ємністю 30-50 мл. Порцію випивають залпом для апетиту перед їжею.

Основні правила вживання такі: Лікерна чарка невелика, до 30 мл, і на ніжці. Обсяг повинен бути таким, щоб лікер можна було випити одним ковтком або довго смакувати. Якщо немає спеціальних вказівок щодо температури напою, його слід помірно охолодити до 12—20 °C.

Охолоджений Єгермейстер прийнято пити залпом. Зазвичай його подають як аперитив — до основного прийому їжі. Трав'яний лікер пробуджує апетит і, вважається, сприяє травленню. У біттері, якщо подати його при кімнатній температурі яскравіше відчуваються трав'яні мотиви.

loading
×