Як правильно пити Егермейстер?

На питання про те, як правильно пити лікер на травах Егермейстер, німці однозначно відповідають: залпом у чистому вигляді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.

Можна пити Єгермейстер із соком, содовою, тоніком або колою. Лікер чудово поєднується з багатьма безалкогольними напоями завдяки своєму багатогранному букету. Пропорції змішування можуть бути різними – орієнтуйтеся на власні смаки.

Подається Єгермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх потрібно залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити пити Jägermeister зі льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.

За рахунок м'якого зігріваючого смаку багато хто використовують Єгермейстер як засіб профілактики та лікування застуди. Хімічний аналіз за сучасними методиками зміг встановити у цьому напої високий вміст вітамінів групи В та РР, важливих мікроелементів та обчислити калорійність. Єгермейстера – 246 ккал на 100 мл напою.

loading
×