Як правильно пити грог?

Класичний рецепт Для однієї порції знадобиться 120 мл води, 40 мл рому, половина чайної ложки цукру та стільки ж лимонного соку. Закип'ятіть воду, остудіть до 70–80 градусів.

Едвард Вернон Грог вигадали для боротьби з алкоголізмом Тоді адмірал Едвард Вернон замінив чистий ром на розведений водою та лимонним соком. Так у 1740 році з'явився перший коктейль на ромі. грог. Моряки назвали його так на честь фірмового вбрання адмірала: плаща «грогрем».

За офіційною версією грог з'явився наступним чином: щодня кожному моряку видавали 240 грн. 80-градусний ром. Адмірал Едвард Вернон (на прізвисько Старий Грог) потай наказав розбавляти видану порцію навпіл з чаєм. Але щоб ром не відчувався, адмірал велів додавати прянощі та підігрівати напій.

loading
×