Як правильно пити улун?

Зважаючи на те, що улун містить особливі ароматичні речовини, потрібна висока температура води, щоб повністю їх вивільнити. Тому, звичайно, потрібно використовувати окріп. 闽南和台湾的乌龙茶冲泡时浸泡的时间第一泡一般是45秒左右、再次冲泡是60秒左右、之后每次冲泡时间往后稍加数10秒即可

На 150 мл води температурою 85 градусів береться 1 год. заварювання. Знавці улунів рекомендують перед заварюванням чайний лист пролити гарячою водою, а сам чайник прогріти окропом, і тільки потім наполягати 2-3 хвилини.

Протипоказань у прийому напою небагато, і всі вони виникають, якщо пити чай у занадто великих кількостях – чотири чашки в день и більше. Надлишок активних речовин може спричинити безсоння та головний біль.

Загальні правила заварювання улунів (оолонга):

  1. Рецепт: 6 – 8 г на 150 мл.
  2. Прогріти посуд водою. Покласти до чайника чай, він має займати 20-25% чайника
  3. Заливаємо окропом на кілька секунд і швидко виливаємо. …
  4. Заливаємо чай окропом (95 С), витримуємо 30 – 40 секунд, розливаємо. …
  5. Найголовніше – це увага.
loading
×