Як правильно пити віскі?

Правильне час для віскі – Вечір. Алкоголь потрібно трохи охолодити, для цього краще використовувати спеціальні віскі-Камінці. Келихи у формі тюльпанів або товстостінні тумблери наповнюють на третину. Перший невеликий ковток має бути повільним — потримайте напій у роті кілька секунд, оцініть смак та аромат.Apr 13, 2018

Віскі п'ють невеликими ковтками спочатку оцінивши колір і аромат, потримавши алкоголь у роті, а потім вже зробивши ковток. Якщо п'ють кілька сортів віскіПісля кожного необхідно пити негазовану мінеральну воду, щоб не змішувати смаки різних напоїв між собою.

Чим закушують віскі

  1. Односолодовий віскі з димним або фруктовим ароматом п'ють під м'ясо (баранину та телятина), птицю, яловичу мову.
  2. М'який купажований віскі п'ють під копчену червону рибу (в ідеалі лосось).
  3. Купажований віскі із трав'яним ароматом п'ють під морепродукти (креветки, устриці).

Налити і не відразу випити Так, віскі не п'ють залпом, а лише невеликими ковтками. Перш ніж відкрити пляшку, охолодіть її до температури 18 градусів – це приглушить спиртуозність віскі, зберігши аромат навіть у поєднанні з льодом.

loading
×